ADS
ADS
ADS
Un bărbat a murit în urma unui accident cumplit
29/04/2024 08:55 in STIRI

Un bărbat a murit în urma unui accident cumplit care a avut loc în noaptea de duminică spre luni pe drumul județean care face legătura între localitățile Flămânzi și Prăjeni.

În eveniment au fost implicate un autoturism și o căruță. La fața locului au ajuns două echipaje aparținând Punctului de Lucru Flămânzi și Detașamentului de Pompieri Botoșani, cu o autospecială de stingere cu apă și modul de descarcerare, dar și ambulanța de terapie intensivă mobilă SMURD, precum și un echipaj aparținând Serviciului Județean de Ambulanță Botoșani.

Aceștia au constatat că șoferul mașinii era inconștient, fiind încarcerat, și au intervenit pentru scoaterea acestuia din autoturism. Victima a fost preluată de echipajul SAJ, care a constatat că acesta avea leziuni incompatibile cu viața, fiind declarat decesul.

Căruțașul, un bărbat de 70 de ani, a fost găsit într-un șanț de pe marginea drumului. Acesta era rănit și a fost preluat de echipajul de terapie intensivă mobilă SMURD și transportat la spital pentru îngrijiri medicale de specialitate. În urma accidentului, a murit și un cal.

 

COMMENTS