ADS
ADS
ADS
Prognoza meteo, azi, 29 aprilie 2024
29/04/2024 08:39 in STIRI

Vremea rămâne neobișnuit de caldă pentru sfârșitul lunii aprilie. Cerul va fi variabil, cu înnorări, averse și descărcări electrice, în special spre seară și noaptea, în sud-estul teritoriului.

În Moldova sudică și în nordul Munteniei, atmosfera este predominant însorită și temperaturile urcă până la 24 de grade Celsius, mai cald decât de obicei. Vântul își face simțită prezența, devenind activ în această zonă.

În jumătatea nordică a Moldovei și în Bucovina, cerul este mai puțin noros, iar vântul este în general liniștit, ceea ce face ca atmosfera să fie extrem de plăcută după prânz. Maximele ating 22-23 de grade Celsius, valori mai ridicate decât în mod obișnuit.

La Botoșani, cerul va fi senin, iar vântul va sufla ușor dinspre nord-est. Temperaturile maxime se vor situa între 18 și 20 de grade Celsius, în timp ce minimele vor oscila în jurul valorii de 11 grade Celsius.

În zonele montane, vremea va fi predominant frumoasă, cu cer variabil și vânt slab până moderat, cu unele intensificări la altitudini mari. Valorile termice vor fi peste medie pentru această perioadă.

La malul mării, vremea va fi relativ normală termic, cu cer temporar noros și posibilitate de averse slabe. Vântul va avea unele intensificări temporare. Temperaturile maxime vor oscila între 17 și 20 de grade Celsius, iar cele minime între 12 și 14 grade Celsius. Temperatura apei mării se va situa în jurul valorii de 14...15 grade Celsius.

 

COMMENTS