Accident cumplit, produs la beție! Tânăr de 26 de ani, din Botoșani, rămas blocat într-o mașină răsturnată
17/03/2023 17:31 in STIRI

Un tânăr de 26 de ani, din Botoșani, a rămas blocat într-o mașină răsturnată după ce a condus sub influența băuturilor alcoolice. Nefericitul incident a avut loc joi noapte, pe o stradă din Cluj-Napoca. Potrivit polițiștilor, tânărul de 26 de ani, în timp ce conducea autoturismul înspre strada Primăverii, ar fi pierdut controlul asupra direcției de deplasare, intrând în coliziune cu un copac aflat în afara părții carosabile.

În urma impactului, autoturismul s-a răsturnat, iar conducătorul auto a rămas încarcerat. Acesta se afla sub influența băuturilor alcoolice, având o concentrație de 0,93 mg./l. alcool pur în aerul expirat. Tânărul a fost transportat la o unitate medicală pentru mai multe investigații de specialitate.

„Pompierii din cadrul Detașamentului 2 Cluj-Napoca au intervenit pentru a descarcera și a extrage un bărbat rămas blocat într-un autoturism răsturnat. La fața locului au acționat două autospeciale cu modul de descarcerare și un echipaj SAJ, unde au găsit un autoturism răsturnat pe partea laterală și un bărbat rămas încarcerat în acesta.

Pompierii au acționat pentru a decoperta și extrage bărbatul, în vârstă de aproximativ 20 de ani, cu echipamentele speciale din dotare, astfel încât să nu-i agraveze posibilele leziuni suferite. Acesta era în stare de conștiență și era cooperant. De asemenea, au fost asigurate măsuri de prevenire a incendiilor având în vedere scurgerile de combustibil și hidrocarburi din mașina avariată”, preciza ISU Cluj.

 

COMMENTS