Brad Pitt s-a apucat de muzică trap, foloseşte autotune în serialul "Dave"

ABOUT THE EVENT

Start: 12/06/2023 00:00
End: 30/09/2023 00:00

Finalul de sezon al serialului "Dave" a inclus o apariţie neaşteptată a unuia dintre cei mai mari actori de la Hollywood. E vorba despre Brad Pitt, care face poate cel mai spectaculos rol din ultimii ani şi iese din zona de confort.

Episodul 10 din serialul "Dave", povestea trapperului alb care cânta despre nereuşitele sale sexuale şi emoţionale este o adevărată odisee a efectelor secundare ale faimei. După ce Dave s-a dus la Met Gala şi a cunoscut celebrităţi că Travis Barker, Machine Gun Kelly sau Rachel McAdams, el frizează linia dintre relaţie şi prietenie cu Rachel şi o include în noul său videoclip.

Trapperul îl cunoaşte pe platoul de filmări pe Brad Pitt, care se arată deschis să înceapă o carieră în trap. Astfel se face că Brad vine acasă la Dave, pentru a înregistra o piesă. Problema e că protagonistul nostru tocmai se confruntă cu un stalker, care îl ameninţă cu arma şi ulterior îl şantajează cu un clip compromiţător.

Pe parcursul a 47 de minute îl vedem pe Brad Pitt dezvăluind că e pasionat de ferestre, arhitectură, sculptură şi olărit, dar şi mereu gata să răpună un stalker cu un briceag. Momentul cheie îl vedeţi în video-ul din acest articol, cel în care Brad, prins în cabina de înregistrare pare a cânta ceva cu autotune, dar de fapt dă mesaje lui Dave pentru a o ataca pe stalkerita.

Când vede că lucrurile degenerează starul de la Hollywood ia lucrurile în propriile mâini şi parcă revine la epoca "Fight Club". Sparge chiar un geam cu capul şi se dezlănţuie. Eram tentat să spun că aceasta e prima apariţie a lui Pitt într-un serial dacă nu ştiam că mai jucase într-o telenovelă la începutul carierei.

Dave Burd este Lil Dicky, rapper/trapper care a atins succesul în SUA şi apoi a primit propriul serial HBO. Ce face el pe ecran pare luat din paginile lui Woody Allen sau Larry David, comedie a ridicolului şi situaţii cringe, dar şi provocări reale din cariera unui artist. Căutarea dragostei pare să fie totuşi menirea să. Un alt cameo în ultimul episod este cel al rapperului Drake.

 

 

Sursa:infomusic.ro